Prekladač / Translator
  • enfrplitdehurusk
    Nástroj na preklad stránky do iného jazyka pomocou aplikácie Google Translator

Diskusná relácia o budúcnosti slovenského športu alebo ... aké bude programové vyhlásenie vlády pre oblasť športu? NEPREČÍTANÉ

Článok bol nastavený ako .
    27.03.2020 UčPS tím
    PencilPridaj
    Pre využívanie tejto funkcie musíte byť prihlásený.
    PencilPošli PencilTlač

Cieľom podujatia je diskusia štátnych, športových a odborných elít k obsahu pripravovaného programového vyhlásenia vlády SR pre oblasť športu i k obsahu ďalších koncepčných materiálov SR pre oblasť športu.

Vzhľadom na aktuálnu spoločenskú situáciu bude diskusia uskutočnená formou videokonferencie s využitím moderných technických riešení, ktoré prináša slovenskej športovej obci Futbalnet.TV. Relácia bude zverejnená v priebehu niekoľkých dní po jej spracovaní produkciou Futbalnet.TV.

Diskusiu bude moderovať Martin Čánik.

Pozvanie do diskusie zatiaľ prijali páni: Ivan Husár - štátny tajomník Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR, Jozef Gönci - predseda Správnej rady Fondu na podporu športu, Martin Kohút - člen výkonného výboru SZĽH a viceprezident SOŠV, Peter Dedík - zástupca SFZ a Petr Horáček - prezident SZTŠ.

Otázky diskustujúcim bude možné položiť pred samotnou diskusiou prostredníctvom FB stránky UčPS Zákon o športe: https://www.facebook.com/zakonosporte

Z otázok zaslaných k téme diskusie viaceré vyberieme a v rámci časových možností položíme diskutujúcim hosťom tak, aby sa nám podarilo čo najviac otázok aj zodpovedať.

Komentáre
    Buďte prvý/á, kto napíše svoj komentár…
    Komentáre sú dočasne prístupné len pre registrovaných používateľov. V prípade, ak máte záujem pridať komentár k článku, prihláste sa (zeregistrujte sa).
    Prihlásenie
    Pre pridanie komentáru sa musíte prihlásiť…
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený

Online prenos