Prekladač / Translator
  • enfrplitdehurusk
    Nástroj na preklad stránky do iného jazyka pomocou aplikácie Google Translator
    

Funkcionality pridané na portál UčPS počas roka 2011 NEPREČÍTANÉ 

     
    Článok bol nastavený ako .
    09.03.2012UčPS tím
    PencilPridaj
    Pre využívanie tejto funkcie musíte byť prihlásený.
    PencilPošli PencilTlač

    Funkcionality, ktoré boli počas roka 2011 implementované na portál UčPS:

    1. Spustenie internetového portálu na novej platforme GEKON - pôvodný systém DRUPAL, na ktorom portál UčPS fungoval pri svojom spustení od roku 2009 mal okrem svojich výhod aj limity, ktoré nám nedovolovali aplikovať rôzne špeciálne funkcie na portál UčPS. Preto sme tento systém nahradili novou platformou, ktorá bola vytvorená na mieru pre projekt UčPS, čo nám umožnilo implementovať nové špeciálne funkcionality, ktorými sa snažíme našim používateľom a čitateľom sprehľadniť a zjednodušiť pohyb/život na stránke portálu UčPS. 
    2. Portfólio - ide o nástroj, prostredníctvom ktorého sa na portáli UčPS po bezplatnej registrácii rýchlejšie odstanete k údajom, ktoré Vás zaujímajú. Portfólio ponúka vyšší stupeň personazilácie a je dostupné v profile používateľa po prihlásení sa na portál. Je centrálnym miestom, kde sa zobrazujú všetky položky, ktoré čitateľa, resp. registrovaného používateľa na našej stránke zaujmú, či už pôjde o jednotlivé články, alebo celé kategórie, oblasti, témy alebo autorov.
    3. Komentáre - predstavujú nástroj, prostredníctvom ktorého môžu aj čitatelia, resp. používatelia portálu prispieť k tvorbe obsahu portálu, napríklad aj vznikom diskusie k zaujímavému článku, ktorá môže poskytnúť ďalšie riešenie načrtnutej problematiky prípadne poskytne iný pohľad na danú tému. Komentáre sú prístupné aj tým čitateľom, ktorí nie sú registrovaní na portáli UčPS.
    4. Zasielanie príspevkov - na portáli UčPS môžu záujemcovia publikovať odborný autorský príspevok, ktorý bude zaradený k príslušnej kategórii, tematickej oblasti, právnemu inštitútu s priradenými zodpovedajúcimi kľúčovými slovami pod menom autora.
    5. Časopis MagOff - je odborný časopis, ktorý vychádza raz za dva mesiace v elektronickej aj tlačenej verzii. Prináša štúdie z vedných odborov PRÁVO a POLITOLÓGIA a primárne je zameraný pre právnikov. V súčasnej dobe sa pripravuje tlač jeho tretieho čísla. Časopis vychádza bez finančnej podpory akejkoľvek verejnej inštitúcie a preto je schopný zachovať si nezávislosť a nestrannosť. V súčasnosti sa pripravuje tlač jeho tretieho čísla.
    6. Notifikácie - predstavujú nový nástroj, ktorého cieľom je uľahčiť čitateľom a registrovaným používateľom jednoduchšiu orientáciu v pribúdajúcom obsahu na portáli v prípade, ak našu stránku nesledujete pravidelne. Odo dňa registrácie začne server automaticky kontrolovať články, ktoré ste neprečítali a o týchto Vám následne zašle notifikačnú správu. V emaile je uvedený link na neprečítaný obsah/príspevok s uvedením krátkeho intra/abstraktu príspevku. V súčasnosti pracujeme na tom, aby ste si mohli samy vo Vašom profile nastaviť, ktorý deň a ako často Vám budú notifikačné správy zasielané.
    7. Zapamätanie si prihlásenia - systém portálu UčPS si pri prihlasovaní používateľov na portál zapamätá prihlásenie z konkrétneho počítača po dobu 5 dní.
    8. Prepojenie na sociálne siete - portál UčPS podporuje prepojenie svojho obsahu so sociálnymi sieťami (facebook, google+ a twitter), na ktorých sú registrovaní aj čitatelia portálu UčPS


    Komentáre
    Buďte prvý/á, kto napíše svoj komentár…
    Komentáre sú dočasne prístupné len pre registrovaných používateľov. V prípade, ak máte záujem pridať komentár k článku, prihláste sa (zeregistrujte sa).
    Prihlásenie
    Pre pridanie komentáru sa musíte prihlásiť…
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený

    Online prenos

    Udalosti a podujatia

    • Žiadne udalosti