Prekladač / Translator
  • enfrplitdehurusk
    Nástroj na preklad stránky do iného jazyka pomocou aplikácie Google Translator
    

Oznámenie o príprave dvojkonferencie "Šport a médiá 2020" a "Šport a právo 2020" NEPREČÍTANÉ 

     
    Článok bol nastavený ako .
    29.06.2020 UčPS tím
    PencilPridaj
    Pre využívanie tejto funkcie musíte byť prihlásený.
    PencilPošli PencilTlač

    Vážení priatelia športu,

    v dňoch 04. - 05. novembra 2020 (streda, štvrtok) sa v konferenčných priestoroch hotela AquaCity v Poprade uskutoční dvojkonferencia, organizovaná ako nekomerčné odborné podujatie a na jej príprave sa podieľajú členovia a priatelia občianskeho združenia Učená právnická spoločnosť s podporou Slovenského futbalového zväzu ako hlavným partnerom podujatia, ako aj ďalšími partnermi, priateľmi a spolupracovníkmi UčPS.

    Šport je neoddeliteľnou súčasťou našich životov.
    Vychováva, vzdeláva, podporuje a tvorí životný štýl, motivuje, ovplyvňuje, zabáva, vytvára emócie, prebúdza národnú hrdosť a pôsobí na veľkú masu ľudí.


    ŠPORT A MÉDIÁ 2020 

    Pre zástupcov športovej obce a médií sa pripravuje II. ročník odbornej konferencie, ktorá sa bude konať dňa 04. novembra 2020, v rámci ktorej sa budú hľadať odpovede na otázky z oblasti športu a médií formou diskusií, okrúhlych stolov a prezentácií.

    Médiá majú v súčasnej dobe významný vplyv na naše životy. Informujú, zabávajú, socializujú, vytvárajú aktuálne podoby obrazu slovenskej spoločnosti, podporujú, analyzujú, hodnotia, ovplyvňujú. Majú možnosť pôsobiť na veľkú masu ľudí.

    ŠPORT A PRÁVO 2020 

    Pre zástupcov športovej obce a práva sa pripravuje IX. ročník odbornej konferencie, ktorá sa bude konať dňa 05. novembra 2020, v rámci ktorej sa budú hľadať odpovede na otázky z oblasti športu a práva formou diskusií, okrúhlych stolov a prezentácií.

    Konferencie sa zúčastnia odborníci, zaoberajúci sa problematikou (nielen) športového práva a dobrej správy v športe, ktorí budú diskutovať o nových i pretrvávajúcich športových a so športom súvisiacich témach.


    Cieľom podujatia je poskytnúť formou diskusií s odborníkmi pri okrúhlych stoloch čo najviac aktuálnych informácií k vybraným témam širokej verejnosti aj tým, že priebeh konferencie bude možné sledovať bezplatne online na webovej stránke UčPS, pričom pasáže z vystúpení a diskusií si bude možné pozrieť aj neskôr vo videoarchíve z konferencie.

    Ďalšie informácie o príprave, programe konferencie a možnosti prihlásenia budú priebežne publikované na stránke www.ucps.sk.

    Komentáre
    Buďte prvý/á, kto napíše svoj komentár…
    Komentáre sú dočasne prístupné len pre registrovaných používateľov. V prípade, ak máte záujem pridať komentár k článku, prihláste sa (zeregistrujte sa).
    Prihlásenie
    Pre pridanie komentáru sa musíte prihlásiť…
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený
    • Pre využívanie týchto funkcií musíte byť prihlásený

    Online prenos

    Udalosti a podujatia

    • Žiadne udalosti